Printer Friendly Version 08.05.2023-09.05.2023 ФК Војводина одржала отворени тренинг за дечаке у Борову, Боботи и Негославцима @ 11 May 2023 12:42 PM

 

Годину дана након првог одржаног отвореног дана ФК Војводина , а на иницијативу Генералног конзула Републике Србије у Вуковару г.Александра Накића поново је одржан исти догађај на којем се окупило око 200 деце из локалних клубова и гости из ФК “Жељезничар” Добој и ФК “Кулпин” Кулпин. Деца су уживала  у раду и заједничком дружењу, поред својих спортских активности обишли су и православну цркву у Борову, где их је срдачно дочекало  Његово Преосвештенство Епископ осечкопољски и барањски г. Херувим, свештеник г. Сердар и гост из Р. Србије директор Фонда за избегла и расељена лица и сарадњи са Србима у региону г.Александар Ђедовац.

  

  

Око 200 дечака од 7 до 13 година из Вуковарско-сремске и Осјечко-барањске жупаније, Војводине и Републике Српске окупило се синоћ на стадиону Фудбалског клуба “Слога” у Борову на отвореном тренингу, који је организовао Фудбалски клуб “Војводина” из Новог Сада. Прошле године отворени тренинг – ОPEN DАY одржан је у Трпињи, подсетио је ГК  РС у Вуковару Александар Накић.

 

   

 

Организацији овог догађаја придружиле су се локалне самоуправе са овог подручја као и локални фудбалски клубови који су на тренинге са тренерима омладинске школе ФК Војводина довели своје најмлађе играче 2012. годишта и млађе.