Printer Friendly Version 03.04.2023 ГК РС Александар Накић посетио Негославце @ 5 April 2023 12:23 PM

У периоду пред највећи хришћански празник Васкрс Генерални конзул Републике Србије у Вуковару Александар Накић донирао је пригодне поклоне породицама са више деце у Негославцима. Ради се о две породице које су на одређен начин специфичне, поготово за једну мању средину као што су Негославци. У пратњи Генералног конзула били су начелник општине Негославци и председник општинског Већа Душан Јецков и Милорад Мишановић као и заменик жупана Вуковарско-сремске жупаније Срђан Јеремић.

Обишли су две породице у Негославцима са више деце где им је ГК РС у Вуковару г. Александар Накић уручио пригодне поклоне слаткише и телевизор. Провели су једно лепо време у дружењу са овим породицама, са породицом Медаковић која се вратила из Канаде, а у којој има четири малишана, као и са породицом Глушица која има тројке, што није раритет, али је једна реткост.

 

Са поклонима, али пре свега са посетом у њиховим домовима, задовољни су и родитељи које је својевремено због специфичности, помагала и сама општина Негославци.