Printer Friendly Version 09.03.2023 Посета на позив представника АПВ Покрајинског секретаријата за регионални развој, међународну сарадњу и локалну самоуправу и заједнички обилазак Сајма књига у Новом Саду @ 15 March 2023 02:40 PM

Генерални конзул Републике Србије у Вуковару Александар Накић и заменик жупана Вуковарско-сремске жупаније Срђан Јеремић, на позив представника Владе Аутономне покрајине Војводине посетили су јуче Покрајински секретаријат за регионални развој, међународну сарадњу и локалну самоуправу.

 Том приликом разговарали су са секретаром, Александром Софићем и директором Фонда за избегла и расељена лица и Србе у региону Александром Ђедовцем. Са покрајинским подсекретаром за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама, Станиславом Радуловићем обишли штанд Секретаријата на овогодишњем Сајму књига у Новом Саду и добили пригодне поклоне.

Договорена је и скора посета Покрајинског секретаријата за културу Вуковарско-сремској жупанији, како би се договорили могући заједнички пројекти, везано уз предстојећи јавни позив из програма ИПА Прекограничне сарадње.