Printer Friendly Version 01.11.2022 У организацији ГК РС у Вуковару, пензионери града Вуковара и општина Трпиња, Негославци и Борово отпутовали на екскурзију на Палић @ 2 November 2022 01:14 PM

 

     

 

У организацији Генералног конзула Републике Србије у Вуковару Александра Накића и уз финансијску подршку Вуковарско-сремске жупаније, група пензионера са подручја града Вуковара и Општина Трпиња, Негославци и Борово јутрос је отишла на дводневну екскурзију на Палић. Вуковарско-сремска жупанија се одлучила да изађе у сусрет и издвоји средства за трошак превоза на ову екскурзију. У обилазак Палићког језера и знаменитости града Суботице отишло је 60 особа старије животне доби. Дожупан Срћан Јеремић је из Борова на екскурзију је испратио 10-оро мештана општине Борово. Два дана ће провести на Палићу и у Суботици, тамо се релаксирати, одмарати, уживати, дружити се са својим вршњацима из околних места .

 

У реализацији овог путовања учествовали су председник Боксерског савеза Србије Ненад Боровчанин и председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић којима се овом приликом захвалио Генерални конзул Александар Накић.