Printer Friendly Version 01.06.2022 ГК РС Александар Накић у Мирковцима у посети ФК “Хајдук Мирко” @ 25 October 2022 02:36 PM

Генерални конзул Републике Србије у Вуковару Александар Накић посетио је први пут  српску заједницу у Мирковцима где је представницима тамошњег Фудбалског клуба “Хајдук Мирко” уручио комплет дресова за играче и лопте.

Обишао је клуб “Хајдук Мирко” и срео се са људима који воде тај клуб, а који раде у незавидној финансијској ситуацији. Иначе, услови за развој фудбала у Мирковцима су одлични, инфраструктура је добра, свлачионице су, могу слободно рећи, професионалне и врхнске, с тим што се увек може више и боље рекао је  ГК РС у Вуковару Александар Накић. На поклонима се захвалио представник мирковачког фудбалског клуба Дарио Симић.Захвалили су се  на донацији у виду спортских дресова и лопти што ће им помоћи приликом тренинга и одигравања утакмица. Генерални конзул је обећао наставак помоћи  клубу што је подстрек за даљњи рад овог клуба.До посете и донације дошло је на иницијативу заменика вуковарско-сремског жупана Срђана Јеремића.