Printer Friendly Version OBAVEŠTENJE O ODRŽAVANJU IZBORA NA BIRAČKOM MESTU 44 - GENERALNI KONZULAT REPUBLIKE SRBIJE U VUKOVAR @ 21 March 2017 11:25 AM

Obaveštavamo birače koji su blagovremeno podneli prijave za glasanje na izborima za predsednika Republike Srbije u nekom od diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Srbije u Republici Hrvatskoj, da će se glasanje za sve birače sa boravkom u Republici Hrvatskoj održati u nedelju 2. aprila 2017. godine, na biračkom mestu 44 - Generalni konzulat Republike Srbije u Vukovaru.

Biračko mesto 44 - Generalni konzulat Republike Srbije u Vukovaru nalazi se na adresi Vukovar, ul. Ivana Gundulića br.19 i biće otvoreno od 07:00 do 20:00 časova.

Molimo da sa sobom obavezno ponesete važeći identifikacioni dokument Republike Srbije (pasoš, ličnu kartu ili vozačku dozvolu) koji sadrži jedinstveni matični broj građana.

Na biračkom mestu moći će da glasaju samo oni birači koji su na osnovu podnetog zahteva upisani u Izvod iz jedinstvenog biračkog spiska i koji podnesu dokaz o identitetu.

Kraćem video zapisu Republičke izborne komisije sa obaveštenjem građanima o načinu glasanja možete pristupiti preko sledećeg linka http://www.rik.parlament.gov.rs/