Printer Friendly Version ОБАВЕШТЕЊЕ О ОДРЖАВАЊУ ИЗБОРА НА БИРАЧКОМ МЕСТУ 44 - ГЕНЕРАЛНИ КОНЗУЛАТ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ВУКОВАР @ 21 March 2017 11:24 AM

Обавештавамо бираче који су благовремено поднели пријаве за гласање на изборима за председника Републике Србије у неком од дипломатско-конзуларних представништава Републике Србије у Републици Хрватској, да ће се гласање за све бираче са боравком у Републици Хрватској одржати у недељу 2. априла 2017. године, на бирачком месту 44 - Генерални конзулат Републике Србије у Вуковару.

Бирачко место 44 - Генерални конзулат Републике Србије у Вуковару налази се на адреси Вуковар, ул. Ивана Гундулића бр.19 и биће отворено од 07:00 до 20:00 часова.

Молимо да са собом обавезно понесете важећи идентификациони документ Републике Србије (пасош, личну карту или возачку дозволу) који садржи јединствени матични број грађана.

На бирачком месту моћи ће да гласају само они бирачи који су на основу поднетог захтева уписани у Извод из јединственог бирачког списка и који поднесу доказ о идентитету.

Краћем видео запису Републичке изборне комисије са обавештењем грађанима о начину гласања можете приступити преко следећег линка http://www.rik.parlament.gov.rs/